AHAVA is gebaseerd op de grootste natuurlijke spa ter wereld: de Dode Zee. Dit wonderlijke gebied staat bekend om de unieke heilzame werking voor de huid.

Ahava biedt een uitgebreid lijn aan huidverzorgingsproducten op basis van mineralen uit de Dode Zee. De Dode Zee is al duizenden jaren lang een bron van aan mineralen, en dat wisten ze zelfs al in de tijd van Cleopatra; zij maakte van deze oase haar persoonlijk kuuroord.

Nu nog steeds gaan jaarlijks duizenden mensen kuren in het water van de Dode zee vanwege de heilzame effecten op de huid. Het Dode Zee water bevat met haar 32 % aan mineralen, de hoogste mineralenconcentratie ter wereld.

Ahava heeft de voedende krachten van die mineralen toegepast in de creatie van een uitzonderlijk lijn huidverzorgingsproducten die de huid hydrateren en revitaliseren. Zo heeft Ahava een exclusief mineralencomplex ontwikkeld, Mineral Skin Osmoter, dat de huid stimuleert en opwekt, ze toelaat vocht vast te houden, te vernieuwen en te herleven.

Ahava brengt met Sea of Spa de natuur bij u thuis met een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten voor hem en haar. Tevredenheid en kwaliteit gegarandeerd !

Tevredenheid en kwaliteit gegarandeerd !

Showing 1–16 of 25 results