Brow lamination aalsmeer

Brow Lamination

Brow Lamination, ook wel de brow lift, of fluffy brows genoemd, is de trend van het moment als het gaat om wenkbrauwen. Met deze behandeling geven we jouw wenkbrauwen de perfecte vorm. Jouw wenkbrauwen zien er voller, krachtiger en fluffy uit en het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. De behandeling duurt slechts 30 minuten. Wil je de brow lift inclusief shapen, harsen en verven dan duurt de behandeling 45 tot 60 minuten.

Voordelen van Brow Lamination

• Het resultaat zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen
• Blijft 6 tot 8 weken zichtbaar
• Ideaal wanneer je wenkbrauwen in verschillende richtingen groeien
• Geeft een fluffy look.

Is een Brow Lift iets voor jou?

Om goede fluffy brows te maken is het handig wanneer je veel eigen haargroei hebt in de wenkbrauwen. Dit geeft het mooiste resultaat. Maar ook voor degene met minder haartjes is de Brow Lift ideaal om vollere en krachtigere wenkbrauwen te krijgen. Wij adviseren deze behandeling niet wanneer je zwanger bent en/of wanneer je antibiotica gebruikt.

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling van brow lamination zelf. Jouw styliste in onze salon zal de juiste nazorg uitgebreid met jou bespreken. Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden.