e-manicure nagelsalon aalsmeer

E-Manicure

Wat is een E-manicure?

Bij een E-manicure worden jouw nagelriemen door onze nagelstyliste in Aalsmeer netjes gemaakt en optimaal verzorgd. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van twee technieken; vijlen en knippen. Als eerst worden de nagelriemen, losse velletjes en dode huidcellen veilig en pijnloos verwijderd doormiddel van de elektrische vijl. Daarna wordt ook de dode huid bij de nagelriemen weggeknipt. Een E-manicure kan eventueel worden geboekt in combinatie met iedere gewenste nagelbehandeling waaronder gellak of BIAB.

Waarom een E-manicure?

Door een E-manicure krijgen jouw nagels de extra aandacht en luxe die ze verdienen. De nagelriemen worden verzorgd waardoor ze sterk en gezond blijven. Door de E-manicure kan onze nagelstyliste de lak dichterbij de nagelriem aanbrengen. Dit zorgt voor een strakker resultaat en bovendien is hierdoor de uitgroei minder snel te zien. Dit geheel zorgt voor een mooier resultaat. Wil je perfectie? Boek dan een combi manicure bij jouw gekozen nagelbehandeling.

Is een E-manicure slecht voor mijn huid/nagels?

Nee, integendeel. Door een E-manicure worden jouw nagelriemen sterker en blijven ze gezond. Onze nagelstylistes in Aalsmeer zijn speciaal opgeleid om deze behandeling uit te mogen voeren. Je kunt het zien als eelt op de voeten. Alleen de dode huidcellen worden bij deze behandeling verwijderd. Dit is geheel pijnloos en geeft een glad, mooi en verzorgd resultaat.

E-Manicure Aalsmeer
Manicure nagelsalon Aalsmeer