Gellak nagels zijn ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar wel het gemak van lang mooi blijvende nagels willen. Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in ontelbaar veel verschillende kleuren. De gellak nagels zien er twee weken fantastisch uit. Meestal ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. Dit verschilt per persoon.

Gellak bladdert niet en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor minder. Gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel of kunstnagel. Gellak kan zowel op de handen en voeten worden aangebracht. Zo kunt u ook in de zomer genieten van mooie en goed verzorgde nagels op uw voeten. Met de uitgebreide keuze aan kleuren in onze nagelsalon in Aalsmeer zijn de mogelijkheden eindeloos.

Voordelen van gellak

 

• Het is goedkoper dan kunstnagels.
• De behandeling duurt niet lang.
• Het is een goede bescherming en versteviging voor je nagels.
• De nagels zullen minder snel breken.
• Het is beschikbaar in vele kleuren, pigmenten en glitters.
• Het aanbrengen en verwijderen gebeurt in 30 min tijd.
• De gel nagellak blijft lang mooi glanzend en krasvrij.

Hoelang blijft gellak mooi?

Voor gellak staat 2 weken maar dit is per persoon verschillend. Dat ligt eraan hoe sterk de natuurlijke nagels zijn. Bij de ene blijft het 2 weken mooi en bij de ander 4 weken. De meeste doen een nabehandeling na 3 weken.

Kan ik elke keer in de nagelsalon een andere kleur kiezen?

Ja, dat kan! Je hebt bij ons keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren. Ook kan je kiezen voor een glitter, pigment of nail art. Zo kan je eindeloos variëren.

Beschadigen mijn eigen nagels?

Nee. Als je op tijd terugkomt voor een nabehandeling niet. Gellak wordt er vakkundig afgehaald door middel van vijlen. Elke keer laten we de basecoat zitten zodat je niet de natuurlijke nagel kan beschadigen.