Harsen Aalsmeer

Harsen

harsen

Harsen

Wilt u (overtollig) lichaamshaar laten verwijderen? Van uw gezicht, oksels of onderbenen? Wij verwijderderen het haar vakkundig en snel. Voor een super glad, langdurig resultaat. Kijk voor een specifiek overzicht bij onze tarieven.

Wat is harsen?

Met een harsbehandeling wordt het haar met wortel en al verwijderd. Het is een tijdelijke manier van ontharen. Gemiddeld duurt het 4 tot 6 weken voordat de eerste, zachte haartjes weer terugkomen.

Hoe gaat een harsbehandeling in zijn werk?

De warme hars wordt aangebracht en daarna in een snelle, vloeiende beweging vewijderd. Naast het haar worden ook dode huidcellen weggehaald, waardoor de huid na de harsbehandeling heerlijk zacht en glad aanvoelt.

Waarom harsen?

✓ Super glad effect
✓ Heerlijk, zachte huid
✓ Langdurig resultaat
✓ Geen stoppeltjes
✓ Verwijdert haren, inclusief haarwortel
✓ Geen dagelijkse scheerbeurten

Welke wax wordt er gebruikt?

Er word gewerkt revolutionaire wax van de laatste generatie. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling is deze geschikt voor de meest gevoelige huid. Deze wax is vrij van colluphonium en parfum. Geschikt voor de gevoelige huid. Uitermate geschikt voor het gezicht, oksels en onderbenen.

Vóór de behandeling

Wanneer u zich voor het eerst laat harsen is het belangrijk dat de haren van de oksels of onderbenen lang genoeg zijn. Om het maximale resultaat te behalen is het verstandig om de haren te laten groeien tot een lengte van minimaal 0.5 cm. Smeer op de dag van de behandeling jezelf niet in met bodylotion of crème, zodat de haartjes zich goed aan de hars kunnen hechten.

Na de behandeling

Na de harsbehandelingen wordt een verlichtende, verkoelende gel aangebracht, om zoveel mogelijk irritatie te voorkomen. En: voor een zijdezacht resultaat!