Henna brows behandeling Aalsmeer

Henna Brows

De Henna brows behandeling  is één van de meest milde en effectieve manier om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht en geverfd met Henna. Het voordeel van Henna wenkbrauwen is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat je prachtige, volle wenkbrauwen krijgt.

De Henna die wij in de salon gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm. Dit wil zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën.  De Henna is tevens vrij van parabenen en niet op dieren getest.

De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de wenkbrauw haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype). Heb je weinig haar op je wenkbrauwen? Dan is het resultaat minder lang zichtbaar dan bij iemand met veel haar.

De Henna Brow behandeling

Voordat de behandeling begint worden jouw wensen besproken en legt de styliste uit welke mogelijkheden er zijn. Wij hebben vier kleuren beschikbaar in de salon: Light Brown, Medium Brown, Dark Brown en Black. De styliste zal jou adviseren bij het kiezen van de juiste kleur.

Daarna gaat de styliste over tot het voortekenen van de Henna wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Wanneer je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal de styliste starten met het aanbrengen van de Henna. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen perfect geshaped zodat je met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt!

Een Henna behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Een nabehandeling is mogelijk, na minimaal 3 á 6 weken.

Henna wenkbrauwen verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorg uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige Henna wenkbrauwen.

Henna Patchtest

In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat iemand allergisch is voor Henna. In Henna zit “PPD” (P-fenyleendiamine). Door de hoge kwaliteit ingrediënten van ons product is de kans zeer klein op allergieën. Wilt u van te voren laten testen of u allergisch bent? Dan kunt u een Henna patchtest behandeling boeken 4 dagen vóór de Henna brow behandeling.

Bij de Henna Patchtest brengt jouw styliste een kleine hoeveelheid Henna aan achter het oor. Deze laten we 10 minuten intrekken en wordt daarna verwijderd. Wanneer er binnen 72 uur geen reactie optreed op de huid kan de Henna veilig worden aangebracht. Deze test is echter geen garantie tegen eventuele allergieën.

Wij adviseren geen Henna brows behandeling in de volgende situaties:

  • Bij zwangerschap
  • Een PPD-allergie
  • Allergie voor noten
  • Gebruik van medicatie voor eczeem, psoriasis, rosacea, acne…
  • Wanneer je een G6PD aandoening hebt
  • Dagelijkse medicatie Lithium gebruikt
Henna wenkbrauwen