• Breng minimaal twee keer per dag nagelriemolie aan op zowel de nagelriem als onder de nagel.

Hierdoor blijven de natuurlijke nagels/ kunstnagels soepeler, waardoor de nagels minder snel scheuren of breken. Bij voorkeur Dadi olie, deze werkt 50% beter dan een synthetische nagelriemolie. Deze is verkrijgbaar in de salon of webshop.

• Verzorg uw handen en nagels dagelijks met AHAVA handcrème. 

Deze is verkrijgbaar via onze webshop of in de salon.

Als u regelmatig uw nagels stoot zijn ze waarschijnlijk te lang. U kunt dan beter uw nagels korter vijlen of laten vijlen door uw nagelstyliste.

Peuter of trek de kunstnagels nooit los. Dit kan ernstige schade aan uw natuurlijke nagel veroorzaken.

Wilt u uw kunstnagels verwijderen? Maak dan hiervoor een afspraak in de salon. U kunt grote schade aanrichten als u dit zelf gaat doen.

Gebruik een nagellak remover zonder aceton voor kunstnagels. Door gewone nagellak remover zullen uw kunstnagels worden aangetast en loslaten.

Uw kunstnagels zijn geen gereedschap! Werk daarom met de toppen van uw vingers of met de zijkanten van uw duim en wijsvinger.

Wanneer er een nagel los zit plak deze dan NOOIT zelf op maar bel gelijk voor een afspraak.

Wanneer u zelf de nagel opplakt blijft er vocht onder de nagel zitten en heeft u kans op een infectie.

Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals aceton, wasbenzine en terpentine.

• Draag altijd handschoenen tijdens het schoonmaken.

Er zijn tegenwoordig agressieve schoonmaakmiddelen op de markt. Bijvoorbeeld Cif, Dusty, Oxigel of chloor producten. Ook Cilit Bang en  Antikal kunnen schade aanrichten. Nagels kunnen hierdoor oplossen en beschadigen. Draag daarom altijd handschoenen tijdens het schoonmaken.

• Draag ook handschoenen voor klusjes in de tuin. In aarde zitten veel schimmels en gisten die onder uw nagels een infectie kunnen veroorzaken.

• Maak regelmatig uw nagels schoon aan de onderkant.

Dit kunt u doen met een oude tandenborstel en water. Ook kunt u één keer per week in een badje met AHAVA dead sea salt, Het schoonhouden van uw nagels voorkomt een infectie. Tegelijkertijd worden uw handen gehydrateerd en werkt verzachtend voor de huid

• Uw kunstnagels moeten regelmatig nabehandeld worden ( 4 weken )

Dit is om de uitgroei weg te werken. Wacht u hier te lang mee, dan worden de nagels ‘topzwaar’ en zullen eerder breken. Na een langere tijd dan 4 weken word er een nieuwe set prijs berekend.