Power Brows Aalsmeer

Powder Brows

Powder Brows is een techniek van permanente make-up waarbij de wenkrauwen op een subtiele wijze gepigmenteerd worden. Hierdoor lijkt het alsof je wenkrauwen ingekleurd zijn met wenkbrauwpoeder, alleen is het resultaat semi-permanent. De specialist in onze beautysalon is speciaal opgeleid en om jouw wenkbrauwen een natuurlijke look te geven die bij jouw huidtype past. Zo wordt de aanzet van de powder brows lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder. Hierdoor ontstaat een mooie overloop en ogen de wenkbrauwen zacht en natuurlijk.

Met Powder Brows ben je altijd verzekerd van mooie en verzorgde wenkbrauwen. Ook wanneer je weinig haargroei of kale plekjes in je wenkbrauwen hebt.

Geschikt voor alle huidtypen

Natuurlijk effect

Geen kale plekken

Powder Brows voor en na
Powder Brows Aalsmeer

Hoe worden Powder Brows gezet?

Powder Brows worden gezet door middel van een permanent make-up apparaat. Via een naald wordt het pigment in de lederhuid geplaatst. Het lijkt op tatoeëren alleen gaat bij tatoeëren de naald veel dieper de huid in. Daarom spreken we bij permanente make-up over pigmenteren en niet over tatoeëren. In onze beauty salon in Aalsmeer worden vóór het zetten van de Powder Brows jouw wenkbrauwen eerst voorgetekend. Hierbij wordt rekening gehouden met de vorm van jouw gezicht en de wensen die je hebt.

Wanneer je tevreden bent met de vorm worden eerst de overige haartjes geëpileerd. Daarna worden de Powder Brows gepigmenteerd. Het pigmenteren is niet pijnlijk. Het epileren wordt doorgaans als meest vervelend ervaren. Na de behandeling krijg je van onze specialist nog de juiste nazorg mee om jouw wenkbrauwen goed te laten herstellen. Uiteraard kun je bij onze specialst altijd met je vragen terecht.

Hoelang duurt de behandeling?

De behandeling van Powder Brows duurt gemiddeld 2.5 uur. Geen zorgen, in onze luxe behandelstoel met verwarming! lig je uiterst comfortabel. Na vier tot acht weken kom je nog een keer terug voor een nabehandeling. Deze nabehandeling is bij de prijs inbegrepen.

Hoelang blijven Powder Brows zitten?

Powder Brows blijven tussen de 1.5 en 3 jaar zitten. Uiteraard is het belangrijk om je aan de nazorginstructies te houden die je van onze specialist meekrijgt. Daarnaast is goede zorg voor je wenkbrauwen en huid belangrijk. Onze specialist kan je hierbij adviseren. Wanneer je vaak in de zon ligt is de kans op vervaging groter. Het voordeel van Powder Brows is dat de wenkbrauwen gelijdelijk vervagen en dat er geen kale plekken ontstaan.

nazorg

Behandel de permanente make-up als volgt:

  • Met een vochtig wattenschijfje de wenkbrauwen schoonmaken om het half uur. Doe dit in totaal 6 keer.
  • Na 6/8 uur de wenkbrauwen goed wassen met Baktolin zeep, en daarna met een vochtig wattenschijfje de zeep goed weghalen.
  • Creme perfect heal 3 keer per dag in een dun laagje aanbrengen.

Zorg dat je tijdens het genezingsproces (4-6 weken):

  • De behandelde huid zo min mogelijk aanraakt (was eerst je handen voordat je de huid verzorgt);
  • Niet krabt aan de behandelde huid;
  • De Powder Brows niet bedekt met strakke of vervuilde kleding;
  • De behandelde huid niet afdekt met pleisters of verband;
  • (bubbel)baden, zwembaden, sauna’s en stoombaden vermijdt;
  • De behandelde huid niet blootstelt aan zonlicht of de zonnebank.

De behandelde huid blijft ook na genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer je PMU daarom altijd in met zonnebrand.

Let op: neem contact op met de huisarts bij extreme roodheid, zwellingen, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.

Powder Brows Aalsmeer

Onze beautysalon in Aalsmeer beschikt over de beste pigmenten en apparatuur voor permanente make-up. Onze specialisten zijn gecertificeerd en getrained. Een afspraak maken voor Powder Brows via de website is helaas nog niet mogelijk. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via Whatsapp of e-mail.