Verzending

Als je jouw bestelling op werkdagen vóór 12:00 plaatst, en de artikelen zijn op voorraad dan kun je de volgende dag je pakket in huis verwachten*

*Het kan echter voorkomen dat wij door omstandigheden deze levertijd niet kunnen garanderen. In dat geval ontvang je jouw pakket 1-2 dagen later.

Retourvoorwaarden

  1. Je retourneert binnen de zichttermijn. De zichttermijn is 14 dagen. De zichttermijn gaat in op de dag dat je het artikel ontvangt.
  2. Het artikel zit in de originele verpakking en is onbeschadigd.
  3. Artikelen die je niet kunt retourneren:
    • Cadeaubonnen en -kaarten.
    • Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken. Dit zijn bijvoorbeeld handcrèmes, oliën, etc.

Hoe retourneer ik mijn artikel(en)?

Neem contact met ons op via info@mynails4you.nl en geef ons zo veel mogelijk informatie over de bestelling en producten die je wilt retourneren. Wij nemen vervolgens contact met je op om het retour proces verder te begeleiden.

De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Vervolgens controleren wij het pakket en storten het bedrag inclusief verzendkosten binnen 30 dagen terug op je rekening. 

Indien de retourzending na controle toch niet aan de eisen blijkt te voldoen, bijvoorbeeld door beschadiging of geopende verpakking van hygiënische producten, dan vervalt alsnog het retourrecht en kunnen de artikelen tegen betaling weer worden opgestuurd.