acryl nagels aalsmeer

Acryl

Acrylnagels zijn kunstnagels die bestaan uit acryl. In onze nagelsalon maakt jouw styliste de acryl aan door een poeder en een vloeistof samen te brengen. Door de chemische reactie die er plaatst vind ontstaat er een kneedbaar bolletje die vervolgens op de natuurlijke nagel wordt gemodelleerd. Het is mogelijk om je nagels langer te laten maken. In dat geval wordt er een tip op je natuurlijke nagel geplaatst en vervolgens de acryl. Wanneer de acryl goed is uitgehad worden de acrylnagels in de gewenste vorm en lengte gevijld.

Om de nagels mooi te houden kom je na drie weken terug voor een nabehandeling. De oude acryl wordt dan voor ongeveer 80% verwijderd. De styliste is gespecialiseerd in haar werk en zorgt er voor dat hierbij niets van de natuurlijke nagel word weg gevijld, en dus niet beschadigd. De nieuwe lengte van de nagel wordt bepaald en vervolgens wordt een nieuwe laag acryl aangebracht. Je kunt oneindig je acrylnagels laten bijwerken of laten verwijderen indien gewenst.

Hoe blijven mijn acrylnagels mooi?

Olie, olie en nog eens olie! Het is belangrijk om je acrylnagels goed te verzorgen met nagelriemolie. Door de olie blijven je nagels soepel en zullen hierdoor minder snel breken. Let op! Gebruik hiervoor alleen Dadi oil. Deze olie is op natuurbasis en kan daarom in jouw natuurlijke nagel trekken. Wanneer je een andere/synthetische olie gebruikt zal dit niet werken.  De beste nagelriemolie (Dadi oil) is verkrijgbaar in de salon.

Gebruik: 2-3 maal daags aanbrengen op de nagelriem en onder de nagel.

Nog meer tips:

  • Gebruik je acrylnagels niet als gereedschap. Het kan zeer verleidelijk zijn om even snel iets open te maken met je nagels. Doe dit niet! Je nagels zullen geheid breken.
  • Draag handschoenen bij huishoudelijke klusjes.
  • Maak op tijd een vervolgafspraak en wacht liever niet langer dan drie weken. Na deze periode is de kans op breken zeer groot en kunnen hierdoor je eigen nagels beschadigen.
  • Mocht er toch een nagel breken gebruik dan geen nagellijm! Hiermee heb je de kans op een bacterie en wordt je nagel groen.

Hoelang duurt de behandeling?

Gemiddeld duurt een behandeling 60 minuten. Wil je acrylnagels met nail art? Dan zal de behandeling iets langer duren.

Wanneer moet ik terugkomen voor een nabehandeling?

Acrylnagels blijven ongeveer een maand zitten. Toch adviseren wij om na drie weken terug te komen voor een nabehandeling. Wanneer je te lang wacht heb je meer kans dat je kunstnagel breekt waardoor je natuurlijke nagel kan beschadigen.

Wat als een nagel breekt?

Is er een nagel afgebroken? Dan kun je altijd op afspraak bij ons terecht om deze te laten maken. De eerste week valt onder garantie. Je mag nooit je nagel zelf vastplakken met nagellijm. Hiermee heb je namelijk een grote kans op een bacterie en zal je nagel groen worden. De nagel dient vakkundig gemaakt te worden door jouw styliste.

Zijn acrylnagels slecht voor je eigen nagels?

Nee! Acryl nagels zijn niet slecht voor jouw natuurlijke nagels. Het is wel schadelijk wanneer ze niet goed zijn geplaatst. Dit kan komen door onprofessioneel handelen of geen goede opleiding. Bij nagelsalon My Nails 4 You ben je verzekerd van professionele nagelstylisten die beschikken over de juiste opleidingen en trainingen.

Acrylnagels