Gellak nagels aalsmeer

Gellak

Gellak nagels zijn ideaal wanneer je geen kunstnagel wilt, maar wel het gemak van lang mooi blijvende nagels wil. Bij een gellak behandeling wordt de lak aangebracht op je natuurlijke nagel. Je nagels worden bij deze behandeling dus niet verlengd. Wil je dit wel, dan kun je kiezen voor acryl nagels of biab nagels. Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in ontelbaar veel verschillende kleuren. In onze salon heb je keuze uit meer dan 300 verschillende kleuren en tinten. Gellak bladdert niet en geeft jouw nagels extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor minder. Het resultaat is twee weken lang fantastisch uitziende nagels. Gellak nagels kunnen zelfs nóg langer meegaan, mede afhankelijk van hoe snel de nagels groeien. Dit verschilt per persoon. Gellak kan zowel op de handen als op de voeten worden aangebracht. Hierdoor kunt u ook in de zomer genieten van mooie en goed verzorgde nagels op uw voeten.

Met gellak nagels kun je eindeloos combineren. Niet alleen door de enorme hoeveelheid kleuren die wij
in onze nagelsalon aanbieden, maar ook omdat je gellak kunt combineren met bijvoorbeeld nailart, glitters en pigment. Hierdoor kun je elke keer wat anders kiezen en zullen je nagels nooit vervelen. Kies in de zomer bijvoorbeeld voor felle, vrolijke kleuren en in de herfst voor warme tinten. Laat met kerst een klein rendiertje op je nagels zetten, of volg moeiteloos de laatste nageltrends. In onze nagelsalon in Aalsmeer geven we je graag advies.

Voor wie van nature zwakke nagels heeft, of nog sterkere nagels wilt, is er de gellak extra sterk behandeling. Bij deze behandeling wordt er in onze nagelsalon een andere basis laag onder de gellak aangebracht. Het resultaat is een stevigere gellak. Voor mensen met nagels die snel scheuren of van nature zwak of broos zijn is deze behandeling een uitkomst.

In onderstaand overzicht geven wij antwoord op veel gestelde vragen omtrent gellak nagels. . Wil je een afspraak maken voor gellak nagels? Klik dan onderaan de pagina op Afspraak maken. Tot ziens in onze luxe nagelsalon in Aalsmeer.

Gellak nagels

Wat zijn de voordelen van gellak nagels?

• De behandeling is goedkoper dan een behandeling met kunstnagels.
• De behandeling duurt niet lang. Een standaard gellak behandeling duurt ongeveer 30 minuten.
• Het is een goede bescherming en versteviging voor je nagels.
• Je nagels breken minder snel
• Het is beschikbaar in vele kleuren.
• Je kunt eindeloos combineren met nail art, pigment en glitters.
• De gel nagellak blijft lang mooi glanzend.

Hoelang blijven gellak nagels mooi?

Dit hangt onder andere af van hoe sterk de natuurlijke nagels zijn. De meeste mensen kiezen een nabehandeling na drie weken.

Kan ik in de nagelsalon elke keer een andere kleur kiezen?

Ja, dat kan! Je hebt bij ons keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren. Zo wissel je eenvoudig elke keer.

Kun je gellak nagels combineren met nail art?

Ja zeker. Je kunt zelfs elke behandeling wisselen van nail art. Wanneer je een behandeling met nail art wilt, kies dan “gellak met nail art”  bij het maken van een afspraak. Zo hebben wij ruim de tijd om jouw nagels van nail art te voorzien.

Beschadigen mijn eigen nagels?

Als je op tijd terugkomt voor een nabehandeling niet. Gellak nagels worden er vakkundig afgehaald door middel van vijlen. Elke keer laten we de basecoat zitten zodat je niet de natuurlijke nagel kan beschadigen.

Kan ik alles met gellak nagels blijven doen?

Ja, maar ga voorzichtig met je nagels om en draag handschoenen bij het gebruik van chemishe (schoonmaak)middelen. Deze middelen kunnen de gellak aantasten waardoor deze loslaat. Draag daarom altijd handschoenen wanneer je hiermee in aanraking komt.