Over Nagelsalon My Nails 4 You in Aalsmeer

Sabrina Harting

Nagelstyliste & Eigenaresse

Even voorstellen

Mijn naam is Sabrina Harting, de trotse eigenaresse van My Nails 4 You.

In 2012 heb ik mijn allround nagelstyling opleiding afgerond met als eindcijfer een 9,2. Regelmatig volg ik nog cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken in het nagelvak. Nagelsalon My Nails 4 You is binnen een paar jaar uitgegroeid tot één van de druk bezochtste nagelsalons van Aalsmeer en omstreken. Wij bieden onze klanten veel mogelijkheden op het gebied van nagels en uiterlijke verzoging.

Hygiëne

My Nails 4 You beschikt over een hygiëne certfiticaat. Hygiene staat hoog in het vaandel. Iedere klant krijgt een persoonlijke vijlenset die in de salon word bewaard. Alle overige instrumenten worden na elke klant gedesinfecteerd. Hierdoor maken eventuele overdraagbare schimmels en bacteriën geen kans.

Kwaliteit

In de salon worden alleen producten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Magnetic is één van de merken waar wij gebruik van maken. Magnetic is een professioneel merk waar zowel acryl, als gellak nagels mee worden gezet. Magnetic biedt de nieuwste producten aan op het gebied van nagelstyling.