beautysalon aalsmeer

Over ons

Bij Nagelsalon My Nails 4 You in Aalsmeer bent u verzekerd van professionele behandelingen van de hoogste kwaliteit. Onze salon is een van de meest professionele en drukst bezochte beautysalons van Nederland. Ook bekende Nederlanders bezoeken regelmatig onze salon en zijn met hun prachtige nagels te zien op televisie.

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele merkproducten waaronder Magnetic, Perfect Eyelash en Refectocil.Bij een bezoek in de salon wordt u hartelijk ontvangen met een kop koffie. De warme en gezellige sfeer in de salon maakt uw bezoek zeer aangenaam.

Hygiëne in onze nagelsalon in Aalsmeer

In de salon wordt uiterst hygiënisch gewerkt. Zo wordt er bij iedere behandeling een nieuwe vijl gebruikt en werken wij met geïntegreerde afzuiging in onze behandeltafels, desinfecteren wij na elke behandeling onze instrumenten en houden wij de salon netjes en schoon. Hierdoor beschikken wij over een hygiëne certificaat.

Hoe het allemaal begon

Sabrina de Vries-Harting is een geboren en getogen Aalsmeerder. Zij opende in 2012 op 17-jarige leeftijd na een opleiding tot nagelstyliste haar nagelsalon in Aalsmeer. Het was de eerste stap naar een succesvolle salon. Inmiddels is My Nails 4 You uitgegroeid tot een van de meest professionele en drukst bezochte beautysalons van Nederland. Sabrina werkt altijd met veel enthousiasme en plezier en dit is in haar werk terug te zien. Zij volgt dan ook de laatste trainingen in de beautybranche en beschikt over vele diploma’s en certificaten.

nagelsalon aalsmeer