biab nagels

Wat is BIAB?

BIAB staat voor ‘Building in a bottle’. BIAB is de nieuwste techniek van dit moment en zeer populair. Ook in onze nagelsalon. Er worden meerdere stevige lagen op de nagel gebouwd waardoor je enorm sterke nagels krijgt. Door de flexibiliteit van het product, kan deze de beweging van de natuurlijke nagel volgen, zonder dat het breekt. Met BIAB worden je nagels sterker, gezonder en blijven ze lang mooi met een prachtige glans.

Wat is het verschil met gellak?

Gellak is een dunne laag en biedt geen ultieme stevigheid. Door de meerdere lagen die met BIAB op de nagel worden gebouwd is het veel sterker. Hierdoor scheurt en breekt de nagel minder snel dan met gellak. Daarnaast geeft BIAB een mooie glans, kunnen ze tot net over de vingertop verlengd worden en blijft de kleur langer zitten.

Wat is het verschil met acryl?

BIAB nagels zijn dunner waardoor ze er mooier en natuurlijker uit zien, maar geven dezelfde stevigheid als acrylnagels. Acrylnagels kunnen de natuurlijke nagels beschadigen, met BIAB gebeurt dit niet. BIAB maakt je nagels sterker en gezonder.

Voor wie zijn BIAB nagels geschikt?

Voor iedereen! Heb je dunne, korte of flexibele nagels? Of ben je nagelbijter? Geen probleem!

Welke kleuren kan ik kiezen?

Bij een BIAB behandeling heb je keuze uit een enorme hoeveelheid kleuren! Maak snel een afspraak bij nagelsalon My Nails 4 You in Aalsmeer en ervaar Biab nagels.