BIAB behandeling nagels

BIAB Nagels

Biab nagels zijn op dit moment razend populair, en dat is ook niet zo gek wanneer je het eindresultaat ziet. BIAB staat voor ‘Building In A Bottle’ wat inhoudt dat er tijdens de behandeling meerdere stevige lagen op de nagel worden gebouwd. Hierdoor krijg je enorm sterke nagels. Omdat het product zeer flexibel is kan het de beweging van de natuurlijke nagel volgen, zonder dat het breekt. Het resultaat zijn prachtige, sterke en gezonde nagels met een prachtige glans die lang mooi blijven.

Door de unieke formule van Biab krijgt jouw natuurlijke nagel de kans om te groeien. Door de verzadiging worden jouw nagels bij elke biab behandeling sterker. Hierdoor is deze behandeling voor iedereen geschikt. Zelfs als je korte, dunne en flexibele nagels hebt of een nagelbijter bent.
In onze nagelsalon in Aalsmeer is er een ruime keuze aan kleuren bij een biab behandeling. Je kunt kiezen voor nude/transparante kleuren waardoor jouw nagels een natuurlijke uitstraling hebben maar je kunt ook nog kiezen om er een gellak kleur overheen te doen.

Verschil BIAB en acryl

Biab nagels zijn zelfs zo sterk dat veel mensen voor een Biab behandeling kiezen in plaats van kunstnagels van acryl. Biab is namelijk net zo sterk, maar wel dunner waardoor je nagels er mooier en natuurlijker uit zien. Bovendien kunnen acrylnagels de natuurlijke nagel beschadigen wanneer deze breken. Met biab gebeurd dit niet. Het maakt je nagels zelfs sterker en gezonder!

Verschil biab nagels en gellak

Door de meerdere lagen die bij een biab behandeling worden aangebracht is het ook sterker dan gellak. In vergelijking met gellak scheuren en breken nagels met biab dus minder snel. Daarnaast geeft biab een mooiere glans en blijft de kleur langer zitten.

Biab nagels